WONINGPRESENTATIE

Inrichting en styling
 • Presentatie voor de verkoop

  Er is geen tweede kans voor een eerste indruk. Je huis zo goed mogelijk presenteren is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop. En wij kunnen je daarmee helpen!

  Wij willen met ons advies de juiste doelgroep enthousiast maken en aanzetten tot aankoop van jouw woning. De styling maakt bij ons deel uit van het verkoopproces.

  Wat we voor je kunnen doen:

 • Advies

  Basisadvies
  Wij adviseren om het huis het best tot zijn recht te laten komen. Positieve punten worden benadrukt. Verbeterpunten worden besproken, zodat je op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt.

  Finishing touch
  Wij verfraaien de woning door samen met jou kleine wijzigingen uit te voeren. Met behulp van stylingmaterialen zetten wij de puntjes op de i en is de woning klaar om gezien en verkocht te worden.

   

 • Inrichting

  Een leegstaande woning verkoopt niet eenvoudig. Kijkers kunnen over het algemeen een ruimte moeilijk inschatten. Wij richten de ruimte in aangevuld met styling materialen zodat er een sfeervol geheel ontstaat. Kijkers zien de mogelijkheden en worden enthousiast.

  Meer kijkers zorgt voor een snellere verkoop voor een hogere prijs.

  Door beleggers, projectontwikkelaars, makelaars en particulieren zijn wij ook in te schakelen voor inrichting en styling.

   

Wat klanten zeggen

Een welkome aanvulling op de verkoop met succes

Boris

Snelle actie, volledige inrichting gehele woning

Tjarda

Alleen al door het toevoegen van styling materialen was het plaatje compleet

Maud

BEL MIJ TERUG

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je terug.

image description

Lorum ipsummsmeken

Dankjewel voor je reactie! We zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen op  .

WIJ ZIJN NATUURLIJK GECERTIFICEERD

 
NVM
NWWI