Wie zijn wij?

Foto van Wendy Hiele

Wendy Hiele

In 2010, in de tijd dat de markt niet eenvoudig was, heb ik de stap gezet naar mijn eigen bedrijf Wendy Hiele Makelaardij.

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in Utrecht en omstreken en als geboren en getogen Utrechtse, ken ik de omgeving als geen ander. Zelf woon ik in het centrum van Utrecht met zeer veel plezier.

Ik weet maar al te goed wat een belangrijke gebeurtenis het is om een woning te kopen of te verkopen en kan me goed verplaatsen in jou op het moment dat er de juiste beslissingen/stappen genomen moeten worden.

De samenwerking met Erica Dalsem is begonnen door het koppelen van onze dienstverlening. Ondertussen groeit de woningmarkt weer en komen er steeds meer opdrachten door het positieve consumentenvertrouwen.

Een logische stap voor ons om de bedrijven samen te voegen. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring bundelen en de markt nog beter bedienen.

E-mail: wendy@hdmakelaardij.nl

Foto van Erica Dalsem

Erica Dalsem

Met man en drie dochters woon ik met enorm veel plezier in Houten. Daarvoor jarenlang in hartje Utrecht.

Vanaf 1996 werkte ik bij een groot makelaarskantoor in Utrecht. In 1999 ben ik beëdigd als gecertificeerd makelaar- taxateur.
Omdat het voor mij heel helder is dat de beste verkoop wordt gerealiseerd bij een optimale presentatie, besloot ik mij in 2008 met mijn eigen bedrijf, Stijlgoed, te richten op verkoopstyling. Makelaardij op interim basis en de activiteiten ten behoeve van mooie woningpresentaties, brachten de wegen van Wendy Hiele en mij weer bij elkaar.

Sinds 2014 zijn onze krachten steeds meer gebundeld. Vanaf 2015 gaan we verder onder de naam Hiele & Dalsem Makelaardij.

Mijn passie is om met deskundig advies en kennis van de markt mijn opdrachtgever op een prettige, integere manier te begeleiden in het proces rond aan- en verkoop van een woning.

E-mail: erica@hdmakelaardij.nl 

Foto van Ingrid Vervoorn

Ingrid Vervoorn

Met mijn gezin en hond woon ik in Houten-zuid, bijzonder op mijn plek. Met opgroeiende kinderen is alles in de buurt. Zelf heb ik vele jaren ervaring bij verschillende makelaarskantoren. Als spil in het web van de kantoorwerkzaamheden draai ik mijn hand nergens voor om. Geen dag is hetzelfde en stil zitten is er niet bij. Zo kan ik zorgen dat Erica en Wendy goed voorbereid op pad gaan.

E-mail: ingrid@hdmakelaardij.nl