De Wiese 51 SCHALKWIJK

€ 550.000
type
Eengezinswoning
aantal kamers
5
oppervlakte
161 m2 woonoppervlakte, 530 m2 perceel, 570m3 inhoud
status
Onder optie

LAATST BESCHIKBARE WONING IN DEZE FASE. Neem vrijblijvend contact met ons, wij nemen graag de mogelijkheden met u door ! De Wiese is een jonge woonwijk waar de eerste bewoners inmiddels hun nieuwe huis bewonen. Op dit moment zijn 13 woningen in... lees meer

Delen

omschrijving

DE WIESE 51 TE SCHALKWIJK

LAATST BESCHIKBARE WONING IN DEZE FASE.

Neem vrijblijvend contact met ons, wij nemen graag de mogelijkheden met u door !

De Wiese is een jonge woonwijk waar de eerste bewoners inmiddels hun nieuwe huis bewonen. Op dit moment zijn 13 woningen in aanbouw en zijn de volgende 7 woning in verkoop. Fase 2b bestaat uit 6 tweekappers en een semi-vrijstaande woningen. Neem gerust eens een kijkje in de wijk en vraag direct een afspraak in de verkoopkeet op locatie aan met de makelaars of de ontwikkelaar van het project.

Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de mailing van de Wiese, hiermee houden we geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klassieke architectuur in landelijke setting
Een mooi woonplan komt pas volledig tot zijn recht wanneer het in balans is met de omgeving. En in die opdracht is de architect van plan De Wiese meer dan geslaagd. De subtiele ontwerpen van de woningen passen helemaal bij de rustige en landelijke omgeving. De Wiese ligt aan de rand van Schalkwijk, nabij de fraaie landerijen rond het dorp. Een schitterende locatie voor mensen die hoge eisen stellen aan een plezierige woonomgeving met veel wooncomfort. Het is hier heerlijk en gemoedelijk wonen in een rustige, ruime en waterrijke omgeving. Met Houten op steenworpafstand zijn alle voorzieningen binnen handbereik.

Schalkwijk, Landelijk Wonen op 20 minuten afstand van Utrecht
Schalkwijk ligt aan de zuidkant van Houten aan de overzijde van het Amsterdams Rijnkanaal. Met het openbaar vervoer bent u in 30 minuten in het centrum van Utrecht. Met tien minuten wordt u door bus 45 in houten op het NS station afgezet. Met de auto is de A27 slechts enkele minuten verwijderd.


€ 550.000,00 vrij op naam