Hiele & Dalsem Hiele & Dalsem

Samen kopen we
jouw droomhuis.

De allerfijnste woning waar je kunt genieten met de mensen van wie je houdt. In je hoofd kun je vast uittekenen hoe dat droomhuis eruitziet. In de werkelijkheid krijg je te maken met een huizenmarkt die alsmaar beweegt. Hiele & Dalsem is een succesvolle aankoopmakelaar in Houten en omgeving. Wij gaan jou helpen bij het zoeken en aankopen van de (volgende) woning. Zullen we elkaar eerst beter leren kennen?

Zo doen we dat!

Een huis aankopen, daar komt nogal wat bij kijken. Schrijf je om te beginnen in voor de zoekservice. Waarschijnlijk heb je al een afspraak staan voor financieel advies. Grip op de mogelijkheden is belangrijk. Helpt het als we ook een waardebepaling uitvoeren voor je huidige adres? We brengen jouw wensen ook nog eens goed in kaart. Misschien bezichtigen we zelfs wat huizen voor het ‘gevoel’. Waarom staat jouw droomhuis bijvoorbeeld in Houten en niet in Schalkwijk of Bunnik? Het antwoord op belangrijke vragen mondt uit in een hands-on aanpak. Daar is niets tegen opgewassen!

01.

Help ik zoek een huis.

We kunnen ons goed voorstelen dat je hulp inschakelt. Soms is het goed om één stap terug te doen om er twee vooruit te zetten. Door met ons in gesprek te gaan krijg je nieuwe inzichten vanuit de ogen van professionals. We doen het samen, maar je kiest zelf.

02.

Speurneuzen.

Vinden we via onze zoekkanalen (zoals collega-makelaars en het NVM-uitwisselingsbestand) een woning die helemaal past bij jouw profiel? Dan hoor je dat gelijk. Als je enthousiast bent gaan we bezichtigen. Dat doen we altijd samen.

03.

Handen uit de mouwen!

Als makelaar-taxateur hebben we al heel wat woningen gezien. We onderzoeken de reële waarde van het object, door o.a. goed te letten op het onderhoud. Risico’s voorkomen we! Een bouwkundige keuring kan helpen bij het achterhalen van verborgen gebreken.

04.

Bieden en onderhandelen.

Wij adviseren tijdens het bieden en onderhandelen voor je. Een absurde aankooprijs voorkomen we, net als een aankoop waar je achter niet gelukkig mee bent. We besteden aandacht aan ontbindende voorwaarden, zoals voorbehoud van financiering.

05.

Huis gekocht!

Wat een feest, je hebt een overeenstemming bereikt met de verkoper. Nu is het aan ons om de notarisstukken door te nemen en een afspraak te maken voor de eindinspectie. We bekijken of alles wordt opgeleverd volgens afspraak.

Team van Hiele & Dalsem

Daarom Hiele & Dalsem.

Wonen in de gemeente Houten en de provincie Utrecht. Wie wil dat nu niet? Wij leven en werken hier zelf ook, dus we kunnen je exact vertellen in welke wijken, dorpen (of steden) het prettig thuiskomen is. Zodra je ons ‘loslaat’ op de woningmarkt komen we met de beste voorstellen op de proppen. Wendy Hiele & Erica Dalsem zijn beiden een ster in het bepalen van de juiste aankoopprijs en nemen onderhandelen bloedserieus. Handig als je te maken krijgt met verkoopmakelaars. Bekijk de klinkende cijfers hieronder en onderneem actie. Nu is het jouw beurt!

9,2

onze gemiddelde
beoordeling

25

jaar ervaring in
makelaardij

130

huizen verkocht in
afgelopen jaar

165

aantal taxaties
per jaar