Hiele & Dalsem Hiele & Dalsem

Wij zijn jouw
verkoopteam.

Jij moet kunnen vertrouwen op een verkoop zonder zorgen. Voor een prettig traject met een uitstekend resultaat. Daarom is het zo waardevol dat wij de woningmarkt écht kennen, dat we duidelijk communiceren en flexibel zijn. Ontmoet Hiele & Dalsem. Ons team heeft veel ervaring in het verkopen van huizen in Houten en omgeving. We leren je graag beter kennen. Zullen we beginnen met een waardebepaling en verkoopadvies?

Zo doen we dat!

De verkoop van je woning is iets wat best spannend voelt. Onze begeleiding neemt de stress en het geregel weg. Wat begint met een eerste kennismaking eindigt proostend op een mooi resultaat. Dat einddoel bereiken we door een moderne werkwijze. Geen eilandjes binnen het kantoor of auto-reply’s. Nee, wij zijn altijd bereikbaar en staan steeds voor je klaar. Daar draait het om!

01.

Tijd voor verkoop.

Je hebt de knoop doorgehakt: het is tijd om te verhuizen. Daarom maak je een afspraak met ons. We komen langs voor de woningopname in Houten, Bunnik of ergens anders in de omgeving. We voeren een waardebepaling uit en vertellen wat onze aanpak voor jou kan betekenen.

02.

Het verkoopadvies.

Geen huis is hetzelfde. Op basis van jouw situatie geven we dus advies op maat. In het verkoopplan omschrijven we de prijs- en marketingstrategie. We gaan de juiste doelgroep aanspreken via ons zoekersbestand, Funda en social media.

03.

Handen uit de mouwen!

Nu maken we een app-groep waaraan jij en wij zijn toegevoegd. Zo is het hele team constant op de hoogte. We geven stylingadvies (als dat nodig is), maken een afspraak voor professionele fotografie en bespreken de planning. Voor de bezichtigen nemen we bijvoorbeeld graag de tijd.

04.

Onderhandelingen gestart.

Na iedere kijker geven we een terugkoppeling. En bij iedere bieding adviseren we: is dit bod reëel? Welke voorwaarden noemt de koper en wat doen andere gegadigden? We zorgen dat je de juiste keuzes kunt maken.

05.

Huis verkocht!

Als jij en de koper er samen uit zijn, zorgen wij voor een soepele overdacht. We maken de koopakte op en inspecteren de woning voor oplevering. Denk je aan de opstalverzekering en de meterstanden? Zo niet, dan zijn wij er om je daaraan te helpen herinneren.

Daarom kies je voor
Hiele & Dalsem.

In Houten en omgeving wonen en werken wij. Je kunt je dus voorstellen dat we jaarlijks veel mensen ontmoeten en huizen bezichtigen. We hebben de woningmarkt zelfs zo goed leren kennen dat we een van de bestverkopende kantoren in de regio zijn. Wendy Hiele en Erica Dalsem zijn twee NVM-makelaars in een team van vier personen. Het hele kantoor is volledig op de hoogte van jouw opdracht. We zijn flexibel in het plannen van afspraken en heel goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden). Benieuwd hoe wij scoren? Kijk eens naar de cijfers hieronder.

9,2

onze gemiddelde
beoordeling

25

jaar ervaring in
makelaardij

130

huizen verkocht in
afgelopen jaar

165

aantal taxaties
per jaar