Hiele & Dalsem Hiele & Dalsem

Jouw partner in nieuwbouw

Als ontwikkelaar heb je ontzettend veel te bieden aan potentiële kopers. Namelijk een fantastische locatie, met tal van unieke verkoopargumenten. Natuurlijk verdient dit nieuwbouwproject alle aandacht. Maar hoe zorg je ervoor dat het project opvalt en de juiste doelgroep aanspreekt? Hiele & Dalsem makelaardij kan je hierbij helpen.

Zo doen we dat!

Ons team heeft een schat aan ervaring als verkoopmakelaar in Houten en omstreken. Oók op het gebied van nieuwbouwwoningen. Geïnteresseerden weten daardoor dat ze bij ons terechtkunnen voor betrouwbaar en deskundig advies. Vanaf de eerste verkoopinformatie tot aan de uiteindelijke overdracht staan we voor hen klaar. Het is precies deze toegankelijke werkwijze die ervoor zorgt dat de verkoop van jouw project soepel verloopt.

01.

Adviserende rol

We starten de verkoop met een onderzoek naar de marktpotentie en vraagprijs. Door in gesprek te gaan met de doelgroep, brengen we hun wensen en eisen duidelijk in kaart. Zo kunnen we een prijs- en marketingstrategie adviseren die past bij jouw project.

02.

02. Actieve marketing

Daarna gaan we aan de slag met de promotie van het nieuwbouwproject via ons zoekersbestand, Funda en social media. Dankzij ons brede bereik in de provincie Utrecht kunnen we de juiste kandidaten aanspreken en enthousiasmeren.

03.

Inschrijvingen

Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. We voorzien ze van uitgebreide informatie en helpen zo bij het maken van keuzes. Door het project op die manier te begeleiden, zorgen we ervoor dat de verkoop aan alle verwachtingen voldoet.

04.

Verkocht!

Als de laatste kavels zijn verkocht, zorgen wij voor een soepele overdracht. We stellen de koopaktes op en inspecteren iedere woning voor oplevering. Mocht er nazorg nodig zijn, of is een koper geïnteresseerd in verkoop van de eigen woning, dan staan wij klaar.

taxatie team van hiele & dalsem

Daarom kies je voor
Hiele & Dalsem.

Wij willen dat jouw nieuwbouwproject niet alleen succesvol verkoopt, maar ook naadloos aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoners. Wij geloven in participatie en gebruiken marketing om jouw nieuwbouwproject bij de juiste doelgroep te promoten. Onze jarenlange ervaring in de regio Utrecht en een uitgebreid netwerk van zoekers zijn daarin van grote waarde. Bovendien zijn we heel toegankelijk en staan we altijd voor je klaar. Kortom, bij Hiele & Dalsem ben je verzekerd van een vlotte en succesvolle verkoop.

9,2

onze gemiddelde
beoordeling

25

jaar ervaring in
makelaardij

130

huizen verkocht in
afgelopen jaar

165

aantal taxaties
per jaar