Hiele & Dalsem Hiele & Dalsem

Utrecht

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Door het prachtige landschap, de centrale ligging in Nederland maar vooral ook dankzij onze fantastische hoofdstad. Utrecht bruist van activiteit. Hier kun je heerlijk uit eten, genieten van kunst en cultuur of wandelen door de binnenstad.

Als ik boven op de Dom sta.

Denken we aan Utrecht, dan zie we een middag met vrienden voor ons, op een van de gezellige terrassen aan de Oudegracht. We eten samen wat; culinair of streetfood, het kan allemaal. ’s Avonds gaan we naar poppodium Tivoli Vredenburg, De Helling of het Beatrix Theater, gevolgd door een gezellige kroegentocht.

Wonen in Utrecht.

Als je in de binnenstad van Utrecht woont valt er altijd wat te beleven. Vanuit omliggende buurten, zoals het geliefde Oudwijk en Buiten Wittevrouwen in Utrecht-Oost, stap je zo de stad in. Iets noordelijker van het centrum ligt Tuindorp. Zoek hier eens als je wat ruimer wilt wonen.

Utrecht is zoals je weet een echte studentenstad. Dat ervaar je niet alleen aan het Neude. Je ziet en voelt het gewoon overal. Veel afgestudeerden vestigen zich hier na hun studententijd blijvend en willen daarom een huis kopen in Utrecht.

Utrecht voor gezinnen.

In Utrecht-West zijn Lombok en Oog in Al opvallend in intrek bij jonge gezinnen. Voor stadse begrippen heb je er een fijne achtertuin. Bovendien zijn er veel basisscholen in de omgeving. Vleuten en Meern zijn twee voormalige dorpen, die gaandeweg een gezamenlijk stadsdeel werden. Hier woont je rustig en toch op korte afstand van het oude stadscentrum. Hetzelfde geldt voor het moderne Leidsche Rijn. Als je nieuwbouw overweegt, mag deze buurt niet ontbreken in je zoekopdracht.

Het prettige aan Utrecht is ook de bereikbaarheid. Wil je wél genieten van alles wat deze stad te bieden heeft, maar woon je liever iets meer afgelegen? Kijk dan ook eens naar andere plaatsen in ons werkgebied.

Huizen in Utrecht

Vondellaan 9
Nieuw
Bekijk meer
Vondellaan 9 Utrecht
€ 595.000,- k.k.
89 m2
3 kamers
C
Ridderlaan 27-2
Bekijk meer
Ridderlaan 27-2 Utrecht
€ 375.000,- k.k.
65 m2
3 kamers
E

Kunnen wij helpen?

De woningmarkt in Utrecht is trouwens net zo levendig als de stad zelf. Daarom kan Hiele & Dalsem makelaardij meerwaarde hebben. Wendy en Erica kennen ‘Utreg’ op hun duimpje, ze helpen je graag bij aankoop, verkoop of taxatie.

Meer over ons