Hiele & Dalsem Hiele & Dalsem

Bunnik

Het is fijn wonen in Bunnik. De gemeente scoort landelijk erg goed als het gaat om leefbaarheid. Dat verbaast ons niets. We weten dat het er vooral ook heel mooi is. De Kromme Rijn kabbelt langs de rand van het oude dorp, een weergaloos plaatje. Het dorp wordt omgeven door oude bossen en de forten Rhijnauwen en Vechten, ooit onderdeel van de Hollandse Waterlinie.

Huis verkopen in Bunnik.

Misschien ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een woning in de gemeente Bunnik. Maar de kans is ook groot dat je overweegt je huis te verkopen. Dat laatste kunnen we ons als makelaar-taxateur prima inbeelden. Bunnik is een relatief kleine gemeente met ruim 15.000 inwoners verspreid over de kernen Bunnik, Odijk, Werkhoven en Vechten. De vraag overstijgt het aanbod en dat biedt interessante kansen. We kunnen je helpen door een waardebepaling met verkoopadvies of een taxatie.

Bereikbaarheid Bunnik.

Net als onze thuisbasis Houten heeft Bunnik een goede verbinding naar Utrecht. Met de trein, bus of fiets ben je zo in de binnenstad, maar ook op Utrecht Science Park (De Uithof) of in Zeist. Via de omliggende snelwegen ben je zo in andere delen van Nederland. Bunnik is daardoor een ideale uitvalsbasis voor woon-werkverkeer.

Omgeving Bunnik.

Verscholen in het groene landschap liggen de oude landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen. Wandelaars en fietsers ontdekken dit gebied graag. Onderweg naar Utrecht kom je langs een pluktuin, gezellige restaurants, een pannenkoekenhuis en de oudste jeugdherberg van Nederland.

Bunnik voor gezinnen.

Bunnik is een uitstekende omgeving om te wonen en kinderen op te laten groeien. De woonplaats telt drie basisscholen. Voor voortgezet onderwijs kun je gemakkelijk terecht in de nabije omgeving. Het buitenleven en het bruisende verenigingsleven zijn kernkwaliteiten die Bunnik voor iedere leeftijd aantrekkelijk maakt.

Kunnen wij helpen?

Bel ons gerust op als je na het lezen van deze informatie in contact wil komen met Wendy en Erica. Hiele & Dalsem makelaardij helpt je graag met zoekopdracht of aankoopbegeleiding.

Meer over ons