Over ons

Een klein team, persoonlijke aandacht en doelgericht
Wij houden ons dagelijks bezig met de aankoop, verkoop en het taxeren van woningen en zorgen voor de optimale woningpresentatie. Naast advies voor de bestaande bouw hebben wij ook een speciale tak voor nieuwbouw. Met een frisse aanpak hebben wij groot succes. Ons uitgebreide netwerk, activiteit op social media en actieve acquisitie zijn daar belangrijke pijlers voor.

Samen gericht op hetzelfde doel: jou zo goed mogelijk bijstaan bij het kopen of verkopen van een woning. Ontzorgen en begeleiden met altijd als uitgangspunt om de beste verkoopopbrengst of de scherpste aankoopprijs te realiseren.

Wendy Hiele en Erica Dalsem zijn beiden gedreven NVM-makelaars. Ingrid Vervoorn is de administratieve duizendpoot op kantoor. Op kantoor heerst een warme, ontspannen en informele sfeer. Er is een alert team aan de slag. Wij voelen elkaar aan en zien altijd mogelijkheden.

Groot in daden, klein in persoonlijk contact en to the point communicatie.

Wendy: Het is óns bedrijf. Daar zijn wij trots op. Onze opdrachtgevers hebben altijd met een van ons te maken. We streven naar heldere communicatie in korte lijnen.

Inmiddels zijn we een van de grootste makelaars in Houten. Dat word je niet zomaar, dat word je door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt.

Erica: Omgeving Houten en Utrecht is onze expertise. We kennen iedere straat en elke steeg en zijn diep geworteld in de lokale samenleving. Wij hanteren een frisse en creatieve benadering van het makelaarsvak.

Inlevend en doelgericht, zo zou je ons wel kunnen noemen. We zijn al jaren actief in de makelaardij, geen situatie is ons vreemd en wij verstaan ons vak tot in de kleinste details.

Ingrid: Ik wil opdrachtgevers echt helpen en tevreden hier de deur weer uit laten gaan. Het eerste contact loopt vaak via mij, dat vraagt om een klantgerichte benadering.

Als ik rondfiets door Houten en een huis zie dat wij aan- of verkocht hebben, voel ik mij altijd een beetje trots.

Jamie: Zelf ben ik opgegroeid in Houten en heb ik gezien hoe ontwikkeld en veelzijdig dit dorp is geworden. Voor iedereen wat wils, ideaal voor zowel de jongere als de oudere generaties.

Onze focus is altijd om het onderste uit de kast te halen, elke dag is anders en dat maakt dit werk ook zo leuk. Samen zorgen wij ervoor dat een opdracht zo gemakkelijk mogelijk verloopt voor de klant, zowel op kantoor als daarbuiten.

WIJ ZIJN NATUURLIJK GECERTIFICEERD

 
NVM
NWWI